Happy halloween!!!

Idag är det Halloween och vi har varit på fest!! :-) LilleC fick vara skelett med små målade spindlar på kinderna, själv var jag en häxa och sambon, Dracula!

Vi träffade Karlsson på taket och Pippi, askungen och två sumobrottare, och inte minst värdparet som var ett mycket gammalt par (sminkade av utbildad make-up artist) med en spindelson och en fladdermusdotter. Djävulen var där och Pippis pappa hade rest enda från söderhavet..:-)

Det bjöds massor med god mat, snacks, fika och vin och kvällen var så himla lyckad. En mycket trött liten kille somnade som en stock när vi kom hem och själv känner jag mig också redo för sängen. Är så glad att vi har så fina vänner att hitta på mysiga saker med. LilleC´s första maskerad blev riktigt lyckad och jag tror att alla barnen känner sig riktigt nöjda med kvällen.. o även vi vuxna förståss.

Nu hoppas jag att alla spöken och gastar där ute lever rövare så det räcker för kommande 364 dagar innan nästa gång de åter väcks till liv för en dag..:-D


Jag gillar att sälja saker!! :-D

Har kommit in i en slags Tradera-beroende!! Jag säljer just nu saker för min kollega och det är så himla roligt!! Att följa auktionerna med spänning, maila med okända (oftast väldigt glada) människor, packa och frankera och prata lite skit med personalen på Konsum som tar emot paketen som jag lämnar in titt som tätt..

Kanske ska det bli mitt nya kall att helt enkelt sälja saker och dels få in lite cash för det som bara ligger och skräpar, dels ha en hobby som är rolig.. Jag går mest hela tiden och funderar på vad jag kan sälja här hemma som någon annan vill ha. :-) Men inser att mycket nog förblir osålt..

Själv vill jag ju förståss även köpa.. Just nu är jag inne på att handla mig en fin kamera, dock inte på tradera. Det är ju så kul att ta kort och jag har ju i dagsläget bara en liten halvtaskig sak. Har tittat på den här och den verkar lagom för mig..:-)

Så nu är det bara att börja sälja av för att med gott samvete kunna shoppa loss lite extra..:-)


Maskerad-vånda...

På lördag är det fest.. LilleC´s outfit är halvfärdig, min är usel och sambons är inte ens påbörjad. Trodde jag hade allt klart, men börjar inse att jag inte gått in för det alls så mycket som jag skulle vilja och egentligen har idé-torka. Behöver googla lite och kanske handla lite inser jag..

bråttom bråttom..

Lekstuga, tapeter och storhandling! (Morsan summerar dan)

Idag har verkligen varit en toppen-dag! Vi har hunnit så mycket och ändå är dagen inte slut..:-)

I morse åt vi en god frukost till "Ring så spelar vi" innan vi åkte och lämnade LilleC till goda vänner. Åkte sen och frossade i snygga tapeter i alla de färger och prisklasser för att slutligen låna hem en pärm för påseende. Längtar tills vi får ordning i sovrummet.
När vi kände oss redo där ringde sambon en vän som tog sig hem till oss för att vara behjälplig med lekstugebygge medan jag åkte och köpte "välkommen-till-världen-present" och julklapp!!! (Det gäller att dela upp utgifterna!)
Hann därefter med att umgås med min goda vän som hade LilleC ett tag och få god lunch där innan det var dax för LilleC att sova middag hemma. Eftermiddagen spenderade vi med att storhandla, laga god kycklingpasta med fetaost och just nu är en dajmpaj i ugnen. Har också hunnit göra iordning några paket som ska skickas till köpare på tradera!

Känner mig SÅ nöjd med min dag och allt vi fått uträtt. Lekstugan blir allt färdigare och imorgon kommer vinterdäcken på. Känner att jag kommer somna med ett leende ikväll!

O för allt i världen.. Glöm inte ändra klockan i natt..:-D

Svaret blev....

HA!!

:-)

Facebook - ha eller inte ha?

Jag funderar på att ge Facebook ytterligare en chans. Hade ju det precis när det kom, men tyckte det var så himla löjligt. Nu säger alla att det är super-kul och inte alls så barnsligt och fullt med akvariefiskar, quizfrågor och annat larv som då.

Frågan är hur beroende-framkallande det blir..:-)

Vore ju kul att ta kontakt med gamla klasskamrater, se bilder från kollegornas fester, eller kanske dela med mig lite av mitt liv till de som är intresserade..

Ska läsa på lite och ta ett beslut. Har ju hela dagen på mig eftersom jag är hemma idag med..

Världen omtänksammaste LilleC!!

Vaknar i ottan av att magen krampar och jag mår dåligt. Ligger länge och hoppas helhjärtat att det är inbillning, men inser att så inte är fallet. Sätter mig på sängkanten vid 07.30 och blir sittande där, stirrandes ut i tomma intet. Bredvid mig vaknar min underbara unge och tittar sömning på mig.

Han säger:
-Varför sitter du upp mamma?

- För jag är sjuk min älskling! Mamma har ont i magen.

- Mamma dricka mycket vatten då. Annars ringer doktorn!


Han studsar sen ur sängen och springer ut i köket. Tar sin stol och klättrar upp till skåpet, tar ett glas och fyller det med vatten till mig. I detta läget rann mina tårar, av självömkan över att vara sjuk och kärlek till denna underbara skapelse som pysslade om sin sjuka mamma!

Nu mår jag lite bättre efter att ha sovit en stund och magen mår bättre och börjat bli hungrig så det är nog dax att ta sig i kragen och göra något åt även denna dagen..långsamt dock..långsamt!


Nu ser jag ut!! :-)

För ynka 250:- kom två supertrevliga killar från putsfirman "Prima Städ & Puts" och fixade hela husets fönster på en "piss-kvart"! :-)

Det som skulle tagit mig flera timmar gjorde det så lätt och snabbt att jag nästan fick skämmas! :-)

Härligt att kunna se ut och njuta av höstens vackra färger utan att sikten skyms av skit och skapar stress i min renliga skäl..:-D

Tack Kent med bror för hjälpen!

Längtar efter att se ut igen!! :-)

Idag kommer det en firma hit och putsar mina fönster!!!

Underbart!!

:-)


Idol - Here we come again!! :-D

Igår kväll släpptes biljetterna till årets Idol-final i Globen! Magen pirrade till och tankarna for snabbt tillbaka ett år i tiden till dagen då Kevin blev Idol-vinnare 2008! Det var magiskt att vara där, uppleva finalen live och få en kram av Robin Bengtsson..:-D FrökenA och jag var som tonåringar bland alla kändisar och galna fans! O vi njöt till max! :-)

 (Ingen ser vem jag är!! :-D)

Jag loggade snabbt in på datorn, surfade till Idol-sajten..Klickade mig vidare in på ticnets bokningssida och köpte två topp-biljetter till årets final. För inget kan få mig och FrökenA att missa ännu en grym kväll i Globen! :-D

Så nu längtar jag till fredagen den 11 december! O i dagsläget hoppas jag se Erik, Mariette eller Tove gör att "Kevin-segerhopp"!


Våra Tuttar är viktiga!!

Tyvärr är bilden inte klickbar men om du vill stödja forskningen om bröstcancer via min insamling så ge mig din mailadress i en kommentar så mailar jag länken!! Vill inte avslöja min identitet för hela världen..;-)

För en Frisk framtid!!


Årstider & stressminskning

Nu är hösten här.
De soliga dagarna känner jag hur det spritter i kroppen och jag blir glad och uppåt och vill ut.
De kalla, mörka och regniga dagarna mår jag dåligt. Blir nedstämd och får mörka tankar över hur lång tid det är kvar till jag får hänga undan tjocka jackan och ställa kängorna i garderoben igen.
Jag gillar inte kyla och mörker.
Tacka vet jag härliga soliga vårdagar när gruset just sopats undan och hela våren och sommaren ligger framför.. Då mår jag som bäst!

När solen ligger på mina fönster hemma skapar det dock en viss stress hos mig eftersom det knappt går att se ut genom de skitiga rutorna. Men jag har bokat fönsterputs idag. Känns så lyxigt att betala någon som kan utföra det på ett kick medan jag får tid till annat, roligare.. Jag ska se till att unna mig just fönsterputs en gång på våren och en på hösten så att jag kan sluta stressa upp mig när jag ser att det behövs. Det finns tillräckligt med stressmoment ändå.. Dessutom var det så billigt i förhållande till den tid det skulle ha tagit mig att putsa hela husets fönster.. (25:-/fönster!!) och med ROT-avdraget halveras kostnaden! Galet bra!! :-D

Men det finns åtminstone en sak med hösten som gör mig glad. Alla vackra färger (särskilt när solen skiner på löven) får mig att vilja sitta på en stock i skogen och bara njuta av allt vackert. Men tyvärr är den tiden kort. Snart är allt grått och kalt, blött och kallt. Men jag ska försöka hitta energi till många mysiga te-kvällar med levande ljus och bra böcker, umgänge med fina vänner och familjeaktiviteter. O hoppas hoppas att det blir en ljus och snöfylld vinter för det är i alla fall bättre än slask och blask..







RSS 2.0